#6981 - Truall 108 Ari për #SHITJE në Dragolec.

Istog

€8,500 / ari në shitje

Përshkrimi

Në shitje

Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 108 Ari me lokacion në Dragolec, Istog, afër ETC-së.

Trualli ka infrastrukturë të plotë, qasje në rrugë, ujësjellës, kanalizim si dhe lidhje me energji elektrike.

Toka është e përshtatshme për ndërtime të ulëta, banime indivuduale apo shtëpi dhe njëkohësisht është edhe zonë industriale.

Trualli ka qasje direkte në magjistralen Gjurakoc-Istog.

Trualli ka fletë poseduese dhe kontrata e blerjes bëhet te noteri.Informata tjera

Dokumentacioni me Noter
Me fletë poseduese

Infrastruktura

Rrugë
KEDS
Ujë
Kanalizim

Lokacioni

Istog
Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

Ne e dijmë se kur është fjala për zgjedhjen e një kompanie për patundshmëri, duhet të jeni të sigurtë se keni zgjedhur një ekipë profesionale. Ne sigurohemi që të gjitha shërbimet e patundshmërisë si: shitja, blerja apo qiradhënia e pronës, të trajtohet me kujdes, maturi dhe profesionalizëm nga ana jonë!

Shkarkoni Aplikacionin