#6039 - Truall 85 Ari në #SHITJE në Istog.

Istog

€5,500 / ari në shitje

Përshkrimi

Në shitje

Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 85 Ari, me lokacion në magjistralen Pejë-Istog-Mitrovicë, pranë lumit Drini i Bardhë.
Ky truall shërben si një investim tërheqës për ata që dëshirojnë një vend ideal për ndërtimet e tyre. Vendndodhja, madhësia, dhe kërkesa në treg kombinohen për të krijuar një mundësi premtuese për çdo projekt ndërtimi. Me pamje panoramike nga lumi, trualli është i përshtatshëm për gastronomi, si për ndërtimin e hoteleve, restauranteve apo zonave të pushimit me pamje piktoreske mirëpo edhe për afarizëm, për ndërtim të fabrikave apo ndërmarrjeve që kanë nevojë për furnizim të pandërprerë me ujë. Trualli ka edhe mundësi të tjera, si përshembull për ferma moderne bujqësore apo blegtorie.
Ndodhet në një zonë të qetë dhe shumë të përshtatshme për ndërtim, për shkak të afërsisë më shërbimet e nevojshme.
Toka ka fletë poseduese dhe kontrata e blerjes bëhet te Noteri.

Informata tjera

Me leje ndërtimi
Dokumentacioni me Noter
Me fletë poseduese

Infrastruktura

Rrugë
Ujë
KEDS
Kanalizim

Lokacioni

Istog
Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

Ne e dijmë se kur është fjala për zgjedhjen e një kompanie për patundshmëri, duhet të jeni të sigurtë se keni zgjedhur një ekipë profesionale. Ne sigurohemi që të gjitha shërbimet e patundshmërisë si: shitja, blerja apo qiradhënia e pronës, të trajtohet me kujdes, maturi dhe profesionalizëm nga ana jonë!

Shkarkoni Aplikacionin