#5335 - Truall 3.5 Ari për #SHITJE në Istog.

Istog

€42,000 në shitje

Përshkrimi

Në shitje

Ofrohet për shitje trualli me sipërfaqe 3.5 Ari, me lokacion në Istog afër Banjës së Pejës.

Trualli ka infrastrukturë të plotë qasje në rrugë, ujësjellës, kanalizim lidhje me energji elektrike. 

Toka është e përshtatshme të shfrytëzohet si zonë urbanistike.

Ka fletë poseduese dhe kontrata e blerjes bëhet te Noteri.

Informata tjera

Dokumentacioni me Noter
Me fletë poseduese

Infrastruktura

Rrugë
KEDS
Ujë
Kanalizim

Lokacioni

Istog
Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

Ne e dijmë se kur është fjala për zgjedhjen e një kompanie për patundshmëri, duhet të jeni të sigurtë se keni zgjedhur një ekipë profesionale. Ne sigurohemi që të gjitha shërbimet e patundshmërisë si: shitja, blerja apo qiradhënia e pronës, të trajtohet me kujdes, maturi dhe profesionalizëm nga ana jonë!

Shkarkoni Aplikacionin