#1043 - Truall 46.17 Ari në SHITJE në Graçanicë.

Graçanicë

€2,250 / ari në shitje

Përshkrimi

Në shitje

Trualli me sipërfaqe 46.17 Ari ndodhet në Gushtericë të Ulët, në Komunën e Graçanicës, në Magjistralen Prishtinë - Ferizaj, i pajisur me fletë poseduese.

Ka një hapësirë të madhe të shfrytëzueshme, e cila mund të shfrytëzohet sipas kërkesës së klientëve, i përshtatshëm për afarizëm.

Trualli ka pozitë të përshtatshme gjeografike, si dhe ka infrastrukturë rrugore, me qasje të shpejtë në rrugë kryesore.Informata tjera

Dokumentacioni me Noter
Me fletë poseduese

Infrastruktura

Rrugë

Lokacioni

Graçanicë
Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

Ne e dijmë se kur është fjala për zgjedhjen e një kompanie për patundshmëri, duhet të jeni të sigurtë se keni zgjedhur një ekipë profesionale. Ne sigurohemi që të gjitha shërbimet e patundshmërisë si: shitja, blerja apo qiradhënia e pronës, të trajtohet me kujdes, maturi dhe profesionalizëm nga ana jonë!

Shkarkoni Aplikacionin