#1040 - Truall 1.70 Ha me QIRA në Podujevë.

Podujevë

€5,000 me qira

Përshkrimi

Me qira

Trualli me sipërfaqe 1.70 Ha ndodhet në Podujevë, në Obrançë. Ka një sipërfaqe të madhe të shfrytëzueshme, me mundësi shfrytëzimi sipas nevojës së klientëve. Ka lokacion dhe pozitë shumë të përshtatshme gjeografike, me qasje direkte në rrygë kryesore.


Infrastruktura

Rrugë
Ujë
KEDS
Kanalizim

Lokacioni

Podujevë
Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

Ne e dijmë se kur është fjala për zgjedhjen e një kompanie për patundshmëri, duhet të jeni të sigurtë se keni zgjedhur një ekipë profesionale. Ne sigurohemi që të gjitha shërbimet e patundshmërisë si: shitja, blerja apo qiradhënia e pronës, të trajtohet me kujdes, maturi dhe profesionalizëm nga ana jonë!

Shkarkoni Aplikacionin