#1027 - Truall 15 Ari me QIRA në Graçanicë.

Graçanicë

Çmimi sipas marrëveshjes

Përshkrimi

Me qira

Trualli gjendet në Graçanicë afër spitalit “Sante Plus”. Trualli ndodhet në rrugën kryesore dhe është i përshtatshëm për veprimtari të ndryshme afariste. Në truall gjithashtu ndodhet një shtëpi e cila mund të përdoret për zyre, banim apo depo. 

Infrastruktura

Rrugë
KEDS
Kanalizim
Ujë

Lokacioni

Graçanicë
Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

Ne e dijmë se kur është fjala për zgjedhjen e një kompanie për patundshmëri, duhet të jeni të sigurtë se keni zgjedhur një ekipë profesionale. Ne sigurohemi që të gjitha shërbimet e patundshmërisë si: shitja, blerja apo qiradhënia e pronës, të trajtohet me kujdes, maturi dhe profesionalizëm nga ana jonë!

Shkarkoni Aplikacionin