#1009 - Truall 1 Ha në SHITJE në Harilaq të Fushë Kosovës.

Fushë Kosovë

€3,000 / ari në shitje

Përshkrimi

Në shitje

Toka gjendet në Harilaq dhe ka gjithsej 100 ari truall.
Çmimi per ari është 3000€


Informata tjera

Dokumentacioni me Noter
Me fletë poseduese

Lokacioni

Fushë Kosovë
Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

Ne e dijmë se kur është fjala për zgjedhjen e një kompanie për patundshmëri, duhet të jeni të sigurtë se keni zgjedhur një ekipë profesionale. Ne sigurohemi që të gjitha shërbimet e patundshmërisë si: shitja, blerja apo qiradhënia e pronës, të trajtohet me kujdes, maturi dhe profesionalizëm nga ana jonë!

Shkarkoni Aplikacionin