#1006 - Truall 45 Ari me QIRA në Harilaq të Fushë Kosovës.

Fushë Kosovë

€700 / ari me qira

Përshkrimi

Me qira

Toka gjendet në Harilaq në Komunën e Fushkosovës dhe ka gjithsej 45 ari truall.
Toka mund të përdoret për veprimtari të ndryshme biznesi.
Çmimi per truall është 700€

Lokacioni

Fushë Kosovë
Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

Ne e dijmë se kur është fjala për zgjedhjen e një kompanie për patundshmëri, duhet të jeni të sigurtë se keni zgjedhur një ekipë profesionale. Ne sigurohemi që të gjitha shërbimet e patundshmërisë si: shitja, blerja apo qiradhënia e pronës, të trajtohet me kujdes, maturi dhe profesionalizëm nga ana jonë!

Shkarkoni Aplikacionin