Përditësuar me datë 10.11.2022

Politika e privatësisë

Ky njoftim përshkruan praktikat tona në lidhje me mbledhjen, përdorimin dhe zbulimin e informacionit, duke përfshirë informacionin personal dhe zgjedhjet që mund të keni. Ne e kemi bërë njoftimin tonë sa më të lehtë për t'u naviguar duke ofruar qasje të shpejtë në informacionin që ju intereson dhe lehtë për t'u kuptuar. Ju nxisim fuqimisht ta lexoni këtë njoftim nga fillimi në fund.

Vështrim i përgjithshëm

Ne besojmë se ju duhet të dini se çfarë informacioni mbledhim nga ju dhe si e përdorim atë dhe se duhet të keni kontroll domethënës mbi të dyja. Ky njoftim përshkruan se si ne mbledhim dhe përdorim informacionin, duke përfshirë informacionin personal, me kë ndajmë atë, të drejtat dhe zgjedhjet tuaja dhe si mund të na kontaktoni për praktikat tona të privatësisë.

Ju lutemi vini re se Pro Real Estate është një kompani e pasurive të paluajtshme që operon përmes një sistemi ekskluziv. Zyrat e ndërmjetësimit të pasurive të paluajtshme të Pro Real Estate janë në pronësi dhe operohen nga persona që janë biznesmenë dhe biznesmene të pavarur/a. Nga ana tjetër, ata ruajnë shërbimet e bashkëpunëtorëve të shitjeve (agjentët e pasurive të paluajtshme), të cilët janë kontraktorë të pavarur. Ky njoftim nuk zbatohet për praktikat e privatësisë së ndërmjetësve të pasurive të paluajtshme, bashkëpunëtorëve të tyre të shitjeve ose për çdo faqe interneti apo aplikacion celular që ata mund të operojnë në mënyrë të pavarur (Konsultohuni me bashkëpunëtorët e shitjeve për të mësuar më shumë rreth praktikave të tyre të privatësisë).

Informacioni që mbledhim

Kur hyni në faqet tona të internetit ose përdorni aplikacionet tona celulare (Shërbimet në internet), na kontaktoni ose ndërveproni ndryshe me ne, ne mbledhim informacione personale për ju. Informacioni personal është informacion për një individ nga i cili mund të identifikohet ai person. Ai nuk përfshin informacione ku identiteti është hequr (të dhëna anonime). Ne gjithashtu mund të marrim informacione personale për ju nga burime të tjera. Ne mund të kombinojmë informacionin personal që na jepni me informacionin që mblidhet përmes metodave të automatizuara dhe me informacionin që marrim nga burime të tjera. Informacioni që mbledhim për ju mund të përfshijë:

Kur krijoni një llogari:
Nëpërmjet shërbimeve tona online ju mund të krijoni një llogari, për shembull, për të ruajtur kërkimet e pronave, për t'u regjistruar për sinjalizimet e pronave, për të hyrë në burimet tona të pasurive të paluajtshme dhe për veçori të tjera që mund të shtojmë herë pas here. Kur krijoni një llogari, ne mbledhim emrin dhe mbiemrin tuaj, adresën e e-mailit, emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin. Nëse dëshironi, mund të na jepni numrin tuaj të telefonit, adresën e rrugës dhe kodin e shtetit, qytetit ose postës. Ne i përdorim këto informacione personale për t'iu përgjigjur kërkesave tuaja, për të menaxhuar dhe për të korresponduar me ju në lidhje me llogarinë tuaj, për t'ju dërguar informacione në lidhje me tregjet e pasurive të paluajtshme, pronat, bashkëpunëtorët e shitjeve dhe/ose informacione të tjera që mendojmë se mund t'ju interesojnë, për t'ju lidhur me një bashkëpunëtor shitjesh që mund t'ju ndihmojë në procesin e blerjes ose shitjes së shtëpisë tuaj, dhe për çështje të tjera të përshkruara në këtë njoftim.

Kur na kontaktoni:
Kur na kontaktoni me pyetje në lidhje me shërbimet tona, biznesin tonë ose çështje të tjera, ne do të përdorim çdo informacion personal që na keni dhënë, duke përfshirë, për shembull, emrin, e-mailin dhe telefonin tuaj për të zgjidhur kërkesën ose pyetjet tuaja, ose për të dhënë informacion shtesë në lidhje me kërkesën tuaj. Ne mund t'ju vendosim në listën tonë të marketingut për informacion në lidhje me kërkesën tuaj ose për të cilat ne besojmë se do të jenë me interes për ju, dhe përndryshe mund të përdorim informacionin tuaj personal siç përshkruhet në këtë njoftim. Ju gjithmonë do të keni mundësinë të hiqni dorë nga marrja e komunikimeve nga ne duke ndjekur udhëzimet e dhëna në komunikimin tonë.

Informacioni që mbledhim automatikisht:
Janë vetëm të dhëna statistikore dhe nuk përfshin informacione personale, por ne mund t'i ruajmë ato ose ta lidhim atë me informacionin personal që mbledhim në mënyra të tjera ose marrim nga palët e treta. Na ndihmon të përmirësojmë shërbimet tona online dhe të ofrojmë një shërbim më të mirë dhe më të personalizuar.

Si e përdorim informacionin që mbledhim

Ne përdorim informacionin që kemi mbledhur ose që na keni dhënë, duke përfshirë çdo informacion personal:
Për të përmbushur ose plotësuar arsyen që keni dhënë informacionin.
Për të ofruar, mbështetur, personalizuar dhe zhvilluar shërbimet tona.
Për të krijuar, mirëmbajtur, personalizuar dhe siguruar llogarinë tuaj me ne.
Për t'ju ofruar mbështetje dhe për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja, duke përfshirë lidhjen tuaj me një ndërmjetësim ose bashkëpunëtor shitjeje të Pro Real Estate.

Si e ndajmë informacionin që mbledhim

Ne ndajmë informacionin që mbledhim për ju ose që na keni dhënë siç përshkruhet në këtë njoftim:

Rrjeti i Pro Real Estate:
Ne mund ta ndajmë këtë informacion brenda rrjetit të Pro Real Estate. Rrjeti ynë përfshin filialet tona, ekskluzivitetet tona dhe bashkëpunëtorët e shitjeve.

Ofruesit e shërbimeve:
Ne mund ta ndajmë këtë informacion me ofruesit e shërbimeve që ofrojnë shërbime të caktuara në emrin tonë, si p.sh. agjentët, shërbimet e pritjes ose përpunimit të të dhënave. Këta ofrues shërbimesh mund të kenë nevojë të kenë akses në këtë informacion për të kryer shërbimet e tyre. Ne autorizojmë ofrues të tillë shërbimesh që të përdorin ose zbulojnë këtë informacion vetëm sipas nevojës për të kryer shërbime në emrin tonë ose për të përmbushur kërkesat ligjore.

Partnerët e biznesit:
Ne mund ta ndajmë këtë informacion me partnerët e biznesit të palëve të treta. Ne kërkojmë që partnerët tanë të biznesit të angazhohen për të mbrojtur sigurinë dhe konfidencialitetin e informacionit që ata përpunojnë në emrin tonë.

Siguria e informacionit

Ne e kuptojmë se siguria e informacioneve tuaja personale është e rëndësishme. Për këtë arsye, ne mbajmë marrëveshje sigurie organizative, fizike dhe teknike të krijuara për të mbrojtur informacionin personal brenda organizatës sonë kundër aksesit, shkatërrimit, humbjes, ndryshimit ose keqpërdorimit të paautorizuar. Ne rishikojmë periodikisht masat tona të sigurisë dhe i përditësojmë ato në përputhje me rrethanat. Fatkeqësisht, pavarësisht përpjekjeve tona më të mira, asnjë transmetim ose ruajtje e të dhënave nuk mund të garantohet të jetë 100% e sigurtë.

Ndryshimet në këtë njoftim

Ne e pranojmë se privatësia e informacionit është një përgjegjësi e vazhdueshme. Për këtë arsye, ne mund të bëjmë herë pas here ndryshime në këtë njoftim. Ndryshimet në këtë njoftim do të bëhen në këtë faqe. Data e rishikimit të fundit të këtij njoftimi është identifikuar në krye të këtij njoftimi. Ne ju inkurajojmë që ta vizitoni shpesh këtë faqe për të qëndruar të informuar për çdo ndryshim në këtë njoftim.

Na kontaktoni

Nëse keni pyetje ose komente të përgjithshme rreth Pro Real Estate, na kontaktoni në:

E-mail: info@pro-rks.com
Telefon: +383 (44) 888-444
Ose na vizitoni në zyret tona në adresën:Rruga Tirana, Objekti C4/1-nr.5, Prishtinë