Rreth nesh

Ne e dijmë se kur është fjala për zgjedhjen e një kompanie për patundshmëri, duhet të jeni të sigurtë se keni zgjedhur një ekipë profesionale. Ne sigurohemi që të gjitha shërbimet e patundshmërisë si: shitja, blerja apo qiradhënia e pronës, të trajtohet me kujdes, maturi dhe profesionalizëm nga ana jonë!

Historiku

Pro Real Estate është themeluar në vitin 2014. Qëllimi ynë është të sigurojmë nivelin më të lartë profesional të shërbimeve tona për shitësit dhe blerësit njësoj. Të fokusuar në tregun e Prishtinës (me rrethinë), ne ofrojmë mbëlueshmëri të plotë të të gjitha pronave në faqet e internetit që kryesojnë tek ne. Çdo pronë tek ne trajtohet individualisht, e jo vetëm si një statistikë më shumë e tregut të pronës. Ne gjithashtu monitorojmë shitjen e pronës tuaj nga fillimi deri në fund, për të siguruar një transaksion pa stres, duke dëshmuar përvojën dhe profesionalizmin tonë në lidhje me shitblerjen e pronave. Çdo punë e jona, është qëllim i ofrimit të shërbimit sa më të mirë, gjithmonë duke respektuar llojllojshmërinë e nevojave të ndryshme dhe unike të kërkuara nga klientët tanë.

Ekipi që qëndron pas Pro Real Estate

Krenar Batusha

CEO & Co-Owner

Valon Batusha

CSO & Co-Owner

Flamur Batusha

COO & Co-Owner

Betim Batusha

Deputy Sales Director

Fatlinda Shabanaj

Head of Human Resources

Milot Mehmeti

CTO

Gent Alija

Deputy Sales Director

Fatmir Bekolli

Finance Manager

Naime Ahmeti

Finance Administrator

Berat Reçica

Office Manager

Edonë Cakaj

Customer Service Team Leader

Petrit Morina

Property Development Specialist

Syrigana Bilalli

Content Writer

Arbër Ahmeti

Graphic Designer

Dea Balaj

Neuromarketing and Creative Innovation Strategist

Aid Bërkolli

Video Creator & Editor

Vesë Hyseni

Marketing Assistant

Qendresa Berisha

Coordinator

Rinora Selimaj

Project Assistant

Edona Selimi

Sales Support

Melisa Muji

Sales Support

Adelina Hasani

Sales Support

Iliriana Maxhuni

Sales Support

Dafina Shabani

Sales Support

Ejona Statovci

Sales Support

Agron Krasniqi

Sales Specialist & International Client Relationship Manager

Blerton Thaqi

Sales Specialist

Fisnik Haliti

Sales Specialist

Dea Gërdovci

Senior Sales Agent

Bardh Bucolli

Senior Sales Agent

Arben Haliti

Senior Sales Agent

Arbër Bucolli

Senior Sales Agent

Yll Batusha

Sales Consultant

Lyra Gorani

Sales Consultant

Rem Avdiu

Sales Consultant

Dren Krasniqi

Sales Consultant

Flamur Neziri

Sales Consultant

Fatjon Shllaku

Sales Consultant

Ardian Stublla

Sales Consultant

Taulant Gashi

Sales Consultant

Aulona Balaj

Sales Consultant

Baton Gashi

Sales Consultant

Artan Badivuku

Sales Consultant

Vigan Limani

Sales Consultant

Gent Bublaku

Sales Consultant

Redon Syla

Sales Consultant

Rron Macula

Sales Consultant

Belkise Krasniqi

Sales Consultant

Marigonë Uka

Property Agent

Rron Gashi

Property Agent